Gelukkig nieuw(s)jaar!

Gelukkig nieuwjaar! Het is inmiddels zowaar 1 januari 2014. Het is ons gelukt, we hebben deze aardkloot weer een jaar van diens verdoemenis weten te behoeden. Hoewel, het jaar ging niet zonder slag of stoot voorbij...

Dat wat iedereen al dacht te weten bleek waarheid: de NSA luisterde mee met je telefoongesprekken met je moeder en draaide wekelijks back-ups van je pornocollectie. Michael Schumacher deed een Frisootje, de Fyra bleek ook echt een Failra te zijn met als einduitslag "Fail" en Prins Pils werd Koning Willem Bier. De Noren lieten ons weten wat de vos zei en de rest van de wereld kreeg spontaan een hartaanval. Of was het toch de Harlem Shake?

Nelson Mandela is nu Nelson Mandoda en al het geld voor de Filipijnen is inmiddels netjes... naar de filistijnen. Obama maakte een selfie en Miley deed ook een smiley. En een lijn coke, althans, ik kan geen andere logische verklaring voor haar gedrag van het afgelopen jaar bedenken. Anouk faalde op het songfestival in Malmö en het Nederland-Ruslandjaar was al helemaal Sneu. In Boston deed het boem, en Syrië streefde verder richting diens doem.

Maar er was in 2013 ook slecht nieuws. De samenleving schudde op diens grondvesten, want Hyves stopte ermee

Ook voor ons FOK!kers was het een jaar vol ups- en downs. We kregen relaties, neukten (hoewel, FOK!kers hebben geen seks, toch?), kregen kinderen (hihi, verse milfjes ) en gingen uit elkaar. En dat alles niet per se in die volgorde. Zullen we dat komend jaar gewoon voortzetten? 

Namens de hele FOK!Frontpageredactie wens ik je een fantastisch 2014 toe.
Zullen we er met z’n allen een mooi jaar van maken?