Keira Knightley vindt Twitter stom

Keira Knightley had na twaalf uur al genoeg van Twitter omdat ze er onzeker van werd. "Het voelde alsof ik op het schoolplein stond en niet populair was en dat de andere kinderen medelijden met me hadden", zegt de actrice in de Britse editie van Harper's Bazaar.

Knightley meldde zich onlangs op aandringen van vrienden onder een valse naam aan op Twitter. De Britse actrice besloot haar account na twaalf uur weer op te heffen. Knightley houdt haar privéleven liever voor zichzelf. "Ik vind het fijn om heel privé te leven."

De 28-jarige actrice vindt het ook niet interessant om van collega's te horen hoe het in hun privéleven gaat. "Dat hoef ik niet te weten. Misschien is dat kinderachtig van me, maar ik hoef niet naar jouw levensverhaal te luisteren. Mijn werk is het belangrijkst."

Knightley wil ook niet te veel praten over haar liefdesleven. De actrice trouwde eerder dit jaar met Klaxons-toetsenist James Righton. Knightley had nooit verwacht dat ze ooit in het huwelijksbootje zou stappen. De actrice vond het jawoord geven in het verleden iets negatiefs. "En dan ineens zie je dat het een positief woord is en dat het eigenlijk iets heel moois is."