FOK!sport zoekt versterking voor druk sportjaar!

FOK!sport wordt dagelijks door tienduizenden mensen bezocht. Zij worden bij ons op de hoogte gebracht van onder andere het laatste voetbal-, wieler- en autosportnieuws. Het nieuws is slechts een klein deel van onze content. Daarnaast plaatsen we verslagen van wedstrijden en worden ook regelmatig specials over sporters en sporten gepubliceerd.

2014 wordt een druk sportjaar met onder meer de Olympische Spelen in Sochi, WK voetbal in Brazilië, de Tour de France, een nieuw Formule 1-seizoen en diverse andere grote evenementen. FOK!sport wil daarvan uitgebreid verslag doen en is daarom op zoek naar enthousiaste redacteuren.

We zijn met name op zoek naar redacteuren die hun voornaamste interesse hebben in de Autosport en/of Formule 1. Daarnaast zouden we graag voor overdag enkele redacteuren willen hebben, die ook op die uren doordeweeks regelmatig de nieuwsvoorziening op peil kunnen houden.

Mocht je vooral geïnteresseerd zijn in andere sporten of niet op de voorgestelde tijden berichten kunnen plaatsen; dat maakt niet uit! We kunnen altijd nieuwe mensen gebruiken.

Heb je tijd over en/of wil je meer ervaring opdoen op het gebied van schrijven van artikelen? Wacht dan niet en mail je sollicitatie naar sport@fok.nl. Vergeet niet je FOK! nickname en motivatie in je e-mail te vermelden! Let op; het redacteurschap op FOK! geschiedt op vrijwillige basis, je krijgt er dus geen vergoeding voor.