Jantje Smit vond het een mooi jaartje

Jantje Smit kan naar eigen zeggen terugkijken op een mooi jaar. "Ik heb leuke dingen gedaan en mooie successen geboekt", vertelde de Volendammer vrijdagavond in Show Vandaag. "En ik heb er natuurlijk een zoon bij."

Jantje en zijn vrouw Liza verwelkomden hun zoon Senn in augustus. De twee hadden al een dochter, de 3-jarige Emma. Uit een eerder huwelijk heeft Liza nog een dochter, Fem. "Wat ik van een zoon leer? Dat je er meteen een Pamper op moet leggen als je hem verschoont, anders plast hij tegen je aan. HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA.", grapte de 27-jarige zanger.

Traditiegetrouw brengt Smit de feestdagen door op Curaçao. "We zijn eerste kerstdag vertrokken en komen op nieuwjaarsdag weer terug", vertelde Jantje vanaf zijn vakantieadres. "De kinderen genieten hier lekker van het strand in plaats van de kou."

Ook dit jaar viert Smit zijn verjaardag in de Cariben. De Volendammer mag op oudejaarsdag 28 kaarsjes uitblazen. "Dat is altijd gezellig. Ik vier al zeven jaar mijn verjaardag met een vaste groep mensen. Irene Moors, Gerard Joling en Jeroen van der Boom zijn hier ook elk jaar."