'Dennis Storm betaalt schadevergoeding na knokpartij'

Dennis Storm heeft de man die hij zondagnacht een klap heeft gegeven een schadevergoeding betaald. Dat vertelt de eigenaar van het café in Leeuwarden, waar het opstootje plaatsvond, aan RTL Boulevard.

Storm ging zondag met een man op de vuist nadat hij een foto van de BNN-presentator had gemaakt. Storm werd die avond al meerdere malen op de gevoelige plaat vastgelegd en verloor zijn geduld, waarop hij een aantal klappen uitdeelde. Volgens de café-eigenaar hield de man enkel een blauw oog over aan het incident.

Storm liet maandag al weten 'verschrikkelijk veel spijt' te hebben dat hij zich niet kon beheersen. "In plaats van als een sukkel op de vuist gaan, had ik simpelweg de andere kant op moeten lopen", twitterde hij.

Storm was in Leeuwarden met collega Valerio Zeno om een bezoek te brengen aan het Glazen Huis in Leeuwarden. De 28-jarige presentator vindt het vervelend dat het incident wordt gelinkt aan Serious Request. "Daar heeft het natuurlijk niets mee te maken. Duizendmaal excuses."