Overleden vrouw verrast gezin

De twee jaar geleden overleden Brenda Schmitz uit de Amerikaanse staat Iowa heeft haar gezin een onvergetelijke ervaring bezorgd. De vrouw schreef twee jaar geleden, net voor ze overleed aan kanker, een brief aan een radiostation dat jaarlijks kerstwensen in vervulling laat gaan. De brief stuurde ze niet op, maar ze gaf hem aan een vriend met de opdracht deze op te sturen als haar man een nieuwe partner had gevonden. Schmitz liet behalve haar man, ook vier kinderen na.

Dit jaar was het zover. Over de nieuwe partner van haar man schreef ze: "Ze verdient het, als stiefmoeder van al die jongens. Laat haar lachen. En laat haar weten dat ik haar inspanningen zeer waardeer. Dank je, ik hou van je, wie je ook bent." Het radiostation organiseerde voor haar een verwendag.

Voor de rest van de familie wenste Schmitz een 'magische trip': "Eén waarop herinneringen ontstaan voor de rest van hun leven." Voor het ziekenhuispersoneel had ze een avond uit in gedachten. "Een avond met eten, drinken en plezier, voor alles wat ze voor kankerpatiënten doen, elke dag weer." Ook deze wensen heeft het radiostation in vervulling laten gaan.


U mag meehuilen.