Van Erven Dorens haalt uit naar Verlinde

Beau van Erven Dorens is boos over de kritiek die Albert Verlinde uitte op SBS-programma Show Laat. Verlinde wees in een gesprek met Q-Music op het verschil in kijkcijfers tussen SBS en RTL Boulevard. Hij gaf daarbij aan dat kijkers niet elke dag hetzelfde onderwerp voorbij willen zien komen, waarmee hij doelde op het gedoe rond zijn partner Onno Hoes.

"Ja, Albert, schattebout, SBS heeft slechte kijkcijfers", twittert Van Erven Dorens, die in het verleden ook aan de desk van RTL Boulevard zat. "What's new? Je probeert steeds wanhopig een kabouter de grond in te trappen." SBS kan volgens Van Erven Dorens 'niet opeens in een kijkcijferwonder' veranderen. "Net zoals jij niet in die ideale toyboy van 23 kunt veranderen", deelt de presentator een sneer uit.

"Ik begrijp, Albert, dat je wraak wilt nemen vanwege Onnogate", gaat Van Erven Dorens verder. "Zo corrupt ben je altijd al geweest, maar wij gunnen jou werkelijk het beste." De presentator zegt ondanks alles nog 'vriendschapsgevoelens' te koesteren voor Verlinde. "Nu ga ik koken voor mijn kinderen, Albert, en ik wens je een goede, liefdevolle kerst, en dat meen ik, want de liefde gaat voor alles."