FOK! wat een weer... Regen en veel wind

Na een heel aardige vrijdag ziet het weer er vandaag helaas wat minder goed uit. In de kustprovincies staat een harde tot stormachtige wind en komen er ook zware windstoten voor. Verder is het bewolkt en valt er af en toe regen. In het zuidoosten lijkt dit echter wel mee te vallen.

De meeste regen valt in de noordwestelijke helft en het kan daar soms even goed doorregenen. Hoe meer we naar het zuidoosten toe gaan hoe minder druppels er vallen. In Limburg blijft het waarschijnlijk zelfs helemaal droog en kan er misschien wel een waterig zonnetje gaan schijnen. Ik moet er wel bij zeggen dat er ook daar wel een stevig briesje staat. Het blijft nog steeds rond de 7 graden.

Morgen ziet het er iets beter uit. Er vallen weliswaar een aantal buien, maar tussen de buien door schijnt ook de zon weer af en toe. De temperatuur loopt alweer iets op en dat is de opmaat naar een paar zeer zachte dagen. Tot en met Kerst blijft het hard waaien en is het wisselvallig.

Nederland

Ik zou graag zien waar jij vandaag uithangt en daarom kun je jouw leukste kiekje mailen naar weer@fok.nl onder vermelding van FOK! wat een weer. Vermeld hierbij tevens je (gebruikers)naam, waar de foto gemaakt is en wat je op dat moment aan het doen was. De leukste foto's plaats ik bij het weerbericht van de dag erop.

 

 

 Zonsokla
De zonsopkomsten nabij Eemnes blijven prachtig.

 Zosnsojkl
Toch dapper van KlapMongeaul om altijd zo vroeg op te staan.