Lingeriereclame verhoogt libido Claudia Schoemacher

Claudia Schoemachers seksleven zit in de lift. De vrouw van plastisch chirurg Robert Schoemacher is sinds kort het gezicht van een erotisch merk en heeft aan haar figuur gewerkt om zich in sexy lingerie te kunnen hullen. Dat werpt volgens haar ook in de slaapkamer zijn vruchten af.

"Bij mij persoonlijk heeft het de seksdrive zeker verhoogd", zegt Claudia voor de camera van Novum Nieuws. "Naarmate ik zekerder werd van mijn eigen lichaam, kreeg ik gewoon veel meer zin in seks. Met een beetje een hangbuik en dikke billen wil je gewoon niet allerlei standjes doen, omdat je denkt: ik ben niet echt heel flatteus. Maar nu maakt het me niets meer uit."

Manlief Robert was niet direct enthousiast over de lingerieklus van zijn vrouw. "Hij had er in het begin een beetje moeite mee, maar nu ziet hij er de lol wel van in", zegt Claudia. "Ik blijf natuurlijk exclusief voor hem, dus in dat opzicht kan hij ermee leven."

Claudia bracht eerder dit jaar een boek uit waarin haar seksleven aan bod kwam. Ze baseerde Kamer 303 deels op haar sm-verleden, maar liet weten dat de zwepen en handboeien ver zijn te zoeken in huize Schoemacher.