Eerder dood door piemelstraf

Dames van Nederland: als je je man opgeilt, zorg dan ook dat je het karwei afmaakt. Als je je echtgenoot of vriend met een kloppende roede laat zitten, is de kans groot dat hij voortijdig de pijp uitgaat.

De Universiteit van Michigan heeft onderzoek gedaan naar de relatie tussen piemelstraf en een vroege dood. en wat blijkt nu: mannen die seksueel gefrustreerd raken omdat ze er niet op mogen, verruilen eerder het tijdige met het eeuwige.

Dit hebben de onderzoekers vastgesteld na het bestuderen van het seksleven van fruitvliegjes. Hiervoor stelden ze de mannetjesvliegen bloot aan feromonen van vrouwelijke fruitvliegjes. Zij kregen echter nul op het rekest.

De botergeile vliegjes vielen af, raakten gestrest en legden eerder het loodje dan hun soortgenoten die wel mazzel hadden. Tot ieders verbazing bleken fruitvliegjes die wel met hun minilansjes mochten prikken geen van deze symptomen te vertonen.

Volgens de onderzoekers zou het ouderdomsproces van mannen worden verstoord als mannen worden opgegeild maar ze uitiendelijk de hand aan zichzelf moeten slaan. Dus dames, wees sportief, en je doet langer met je lief! Oh ja, hoofdpijn is natuurlijk geen grondige reden...