Maagd neukt vriendin ziekenhuis in

Gregg Casarona uit New York zal zijn ontknaping niet snel vergeten. De beste man heeft zijn vriendinnetje het ziekenhuis in geneukt.

De 21-jarige Casarona, die 200 kilo schoon aan de haak weegt, had net een maand een relatie met Jen Gerakaris. De 22-jarige vrouw wilde dolgraag eens snoeihard genomen worden door haar kerel. Ze kleedde zich uit tot op haar ondergoed en ging uitdagend op bed liggen.

De dikzak begreep de hint echter niet. "Ik wist dat hij nog maagd was maar het maakte me geen reet uit", aldus Gerakaris. "We gingen al een tijdje met elkaar maar we waren nog geen stap verder gekomen. Dus ik besloot zelf maar het heft in eigen hand te nemen."

Toen puntje bij paaltje kwam, kreeg de knaap toch een kloppende roede. Dolenthousiast sprong hij op het bed, maar zijn neukertje vloog achteruit. Met haar hoofd ramde ze dwars door de wand achter haar, in het huis van haar ouders.

"Mijn eerste reactie was: ik heb haar vermoord", laat Casarona weten. "Dit is mijn eerste keer. En Jen is dood." Na enkele seconden trok de jongedame haar hoofd uit de muur.

"Waarom ben je nu gestopt?", vroeg ze ongelovig. Haar vriend keek alsof hij een geest had gezien. Omdat ze duizelig werd, besloten ze naar het ziekenhuis te gaan. Hier werd een hersenschudding geconstateerd.

Het stel is vier jaar bij elkaar gebleven en kan er nu wel om lachen. Sterker nog, ze hebben hun verhaal acht jaar na de ontmaagding gedaan aan huisvrouwenzender TLC. Casarona is inmiddels de helft van zijn lichaamsgewicht kwijtgeraakt. Gerakaris heeft inmiddels een nieuwe lansridder gevonden, die weet van deze heftige nacht.