Gordon sneert naar Connie Breukhoven bij gala

Gordon kon het niet laten om woensdagavond tijdens het benefietgala voor het Nationaal Ouderenfonds een sneer uit te delen aan Connie Breukhoven. "U kunt een hele goede daad verrichten door een zielig oud vrouwtje te bellen: Connie Breukhoven", sprak hij de kijkers meteen aan het begin van de uitzending toe, waarna hij een 06-nummer opnoemde. "Wel opletten, het gesprek kan opgenomen worden."

Gordon en Breukhoven maakten elkaar de afgelopen dagen af in de media. Breukhoven zou bij het gala eigenlijk een liedje komen zingen met Gordon, Joling, Patricia Paay en Patty Brard, maar zag daar uiteindelijk vanaf. Ze liet vervolgens een verhit telefoongesprek uitlekken dat zij met Gordon voerde over de kwestie. In het gesprek maakte de zanger Breukhoven onder meer uit voor 'vuil, vies, goor, verwend secreet'.

Het benefietgala vormt het slot van Geer & Goor: Effe Geen Cent Te Makken, het tv-programma waarin de twee aandacht vroegen voor ouderen door met hen op stap te gaan en te leven van een AOW-uitkering.