Gordon scheldt Connie Breukhoven uit

Gordon vindt dat Connie Breukhoven zich moet schamen. Maandag kwam naar buiten dat Patty Brard en Connie Breukhoven woensdag niet optreden tijdens het benefietgala van Gerard Joling en Gordon. Daarop liet Breukhoven een telefoongesprek uitlekken tussen haar en Gordon, waarin de zanger Breukhoven onder meer uitmaakt voor 'vuil, vies, goor, verwend secreet'.

"Oh god, Connie Breukhoven heeft ons verhit telefoongesprek online laten zetten bij mijn hartsvriend Marc van der Linden, wat een triestheid", twitterde Gordon. Het gesprek is te beluisteren via de website van Weekend, waarvan Van der Linden hoofdredacteur is. "Rug recht en gewoon stralen morgen voor het Ouderenfonds", voegde de zanger later toe. "Daar gaat het om, niet om de vergane glorie van Connie Breukhoven. Shame on her."

Brard zei maandag in Show Vandaag dat zij en Breukhoven niet willen optreden bij het gala met Gordon en Joling omdat ze niet achter het te zingen nummer, Tomorrow, staan. Patricia Paay zingt wel mee. Het benefietgala voor het Nationaal Ouderenfonds wordt woensdagavond live uitgezonden.


Gordon scheldt Connie Breukhoven uit