FOK! wat een weer... Vrij zonnig

Goeiemoggel! Net als gisteren is het ook vandaag weer overwegend zonnig. De afgelopen nacht ontstonden er een paar mistbanken, maar die moeten vanochtend vrij snel oplossen. Rest ons dus opnieuw een zonnige dag.

Met 5 graden is het wel wat kouder dan gisteren. De zuidelijke wind stelt echter niet zo veel voor, maar het zal niet zo schraal aanvoelen. 

Ook morgen is er veel ruimte voor de zon, alleen wordt het nog iets kouder. Het kwik ligt deze dagen tussen de 3 en 5 graden. Vrijdag en in het weekend komt er meer bewolking opzetten en op zaterdag zou er zelfs een spatje regen kunnen vallen. De temperaturen lopen dan op naar ongeveer 7 graden. In de nachten komt het tot lichte vorst en dat wil zeggen dat we in de vroege ochtend onze auto's mogen krabben.

Nederland

Ik zou graag zien waar jij vandaag uithangt en daarom kun je jouw leukste kiekje mailen naar weer@fok.nl onder vermelding van FOK! wat een weer. Vermeld hierbij tevens je (gebruikers)naam, waar de foto gemaakt is en wat je op dat moment aan het doen was. De leukste foto's plaats ik bij het weerbericht van de dag erop.

 

 

 Zonsopko
Een prachtige dag kondigde zich aan bij DJMO. Een mooie foto van een mooie dag.

 Boswade
Ook D_tje genoot van het prachtige weer en maakte deze fraaie foto in het bos.