[Copa del Rey] Málaga en Osasuna in evenwicht

Málaga en Osasuna hebben zondag hun eerste wedstrijd in de vierde ronde van de Copa del Rey gelijkgespeeld. In Malaga werd het 3-3. Beide ploegen eindigden de wedstrijd met tien man. De return in Pamplona staat over anderhalve week op het programma.

Via Sergio Sanchez, Vitorino Antunes en Juanmi kwam de thuisploeg op 3-0, maar Osasuna toonde veerkracht. Roberto Torres en Manu Onwu brachten de marge terug tot een goal voordat Raoul Loé met een tweede gele kaart naar de kant moest. Met tien tegen elf kwam Osasuna toch nog langszij. Emiliano Armenteros zorgde twaalf minuten voor tijd voor de 3-3. Zes minuten later kreeg Málaga-speler Ignacio Camacho rood.

Valencia en Espanyol hadden moeite met een tegenstander van een lager niveau. Valencia kwam op bezoek bij Gimnastic Tarragona niet verder dan een 0-0 gelijkspel. Ook Espanyol remiseerde en deed dat op bezoek bij Jaen: 2-2. Granada won met 2-0 bij Alcorcon. Almeria was met 3-1 te sterk voor Las Palmas.