FOK! wat een weer... Eerst wat regen, later enkele opklaringen

Goedemorgen! Gisteren bleef de mist lokaal hardnekkig, maar er waren ook een aantal plaatsen waar de zon nog heeft geschenen. Later in de middag begon de mist zich weer wat uit te breiden. In de loop van de nacht liepen de zichten langzaam weer op omdat er een zwakke storing naderbij kwam. Uit deze storing valt vanochtend en aan het begin van de middag een beetje regen, waarna het later op de dag weer langzaam opklaart.

In het zuidoosten blijft het echter nog vrij lang druilerig en arriveren de opklaringen pas tegen de avond. In het westen klaart het uiteraard als eerste op en zeker langs de kust kan het dan nog een heel aardige middag worden. De temperaturen liggen over het algemeen rond de 6 of 7 graden. De wind begint toe te nemen en in het Waddengebied kan er al een krachtige noordwestenwind komen te staan.

En dan donderdag. Nog steeds is er een gerede kans op storm en daarbij kunnen er zware tot zeer zware windstoten voorkomen. Ik weet hier morgenochtend uiteraard veel meer over. Kleine details kunnen tot op het laatste moment grote verschillen maken.

Nederland

Ik zou graag zien waar jij vandaag uithangt en daarom kun je jouw leukste kiekje mailen naar weer@fok.nl onder vermelding van FOK! wat een weer. Vermeld hierbij tevens je (gebruikers)naam, waar de foto gemaakt is en wat je op dat moment aan het doen was. De leukste foto's plaats ik bij het weerbericht van de dag erop.

 

 

 KOUD
De kou weerhield Dumpiej er niet van om even creatief bezig te zijn.

 MistG
Dit is natuurlijk echt schitterend! Vanaf het cruiseschip in Groningen kijken we samen met Nikky uit over de uitgestrekte mistvelden.

Rijpb
Ook D_etje was vroeg op en ze zag dat het ook daar gevroren had. Prachtig gezicht altijd.

 Koud2
 En dan nog een koud plaatje van Dumpiej. Ook dit is een plaatje om in te lijsten. Jullie waren vroeg op mensen!