Acteur Paul Walker verongelukt

Acteur Paul Walker is gisteren bij een eenzijdig auto-ongeluk om het leven gekomen. De Amerikaanse acteur, die vooral bekendheid genoot vanwege zijn rol in de succesvolle The Fast and the Furious-reeks, is 40 jaar geworden.

Het ongeluk vond plaats in Santa Clarita, ten noorden van de stad Los Angeles. Volgens diverse bronnen uit de acteurs omgeving zat Walker samen met een ander persoon in een Porsche toen de chauffeur de macht over het stuur verloor en tegen een boom knalde. De auto vloog daarbij in de brand.

Bronnen rondom de acteur vertelden aan TMZ dat de acteur in Santa Clarita was voor een inzamelactie voor de Filipijnen. Ook had Walker een aantal vrienden uitgenodigd voor een ritje in zijn nieuwe Porsche GT. Het ongeluk zou bij één van de testritjes gebeurd zijn. Het is niet bekend wie er op het moment van het ongeluk achter het stuur zat.

Update 05.55 uur
Via de Facebook-pagina van Paul Walker vernemen we dat de acteur als passagier in de auto van een vriend zat. Beide mannen kwamen bij het tragische ongeval om het leven. Lees meer over de acteur in de FOK!film In Memoriam-special.

Het bericht op de Facebook-pagina van de acteur
Het bericht op de Facebook-pagina van de acteur


Paul Walker in betere tijden