FOK! wat een weer... Minder zon + censuur.

Hallo! In het noorden en westen brak de zon gisteren nog verrassend goed door en was er bijna geen wolkje aan de lucht. In de rest van het land bleef het overwegend grijs. Vandaag zullen ze het ook in de zonnige gebieden van gisteren met veel meer wolken moeten doen.

Een paar opklaringen zijn er wel mogelijk, maar die zullen niet zo breed worden. Zeer lokaal valt er ook wat lichte regen of motregen. De temperatuur loopt op tot ongeveer 8 graden en de noordelijke wind neemt toe tot vrij krachtig of misschien wel krachtig.

Censuur. Laten we het daar eens over hebben. Mij is op een bekend forum, en dan via een mail, duidelijk gemaakt dat mijn anti-winterhouding kwaad bloed zet, althans bij de 'directie'. Dit is dus echt te gék voor woorden. Natuurlijk wordt mijn mening niet gedeeld door de meesten, maar ik mag hem wel uiten mijn inziens. Natuurlijk was mijn toon vrij provocerend, maar zoals ik al zei, in de zomer zijn er genoeg mensen die exact hetzelfde doen. Zolang je mensen niet persoonlijk beledigt, mag je er best een stevige mening op nahouden dacht ik zo. Ik ben dus letterlijk de mond gesnoerd. Enfin, dan blijven we gewoon toch op FOK!?

PS: Er zijn nog steeds weinig wijzigingen in het weer voor de komende dagen. 

Nederland

Ik zou graag zien waar jij vandaag uithangt en daarom kun je jouw leukste kiekje mailen naar weer@fok.nl onder vermelding van FOK! wat een weer. Vermeld hierbij tevens je (gebruikers)naam, waar de foto gemaakt is en wat je op dat moment aan het doen was. De leukste foto's plaats ik bij het weerbericht van de dag erop.

 

 

 PanoramaDJ
Ik kreeg een aantal prachtige foto's opgestuurd. Deze is van DJMO...

ZoDro
...deze van Marieke uit Dronten...

 GrijsDe
...en deze van D-tje uit Terneuzen. Jullie zien het, een paar zeer variabele en kleurrijke plaatjes!