FOK! wat een weer... Wolkenvelden

Goedendag! Er valt deze dagen eigenlijk niet zo vreselijk veel te vertellen over het weer. Het is fris en overwegend bewolkt. Gisteren viel er in het noorden nog wat lichte regen, maar vandaag is het vrijwel overal droog. 

Vanmiddag zal op veel plaatsen de zon wel even doorbreken, al verwacht ik geen strakblauwe luchten. Er zullen zeker nog voldoende wolkenvelden overtrekken. Het kwik ligt met 7 graden iets hoger dan gisteren. De wind is noord- tot noordoost en ligt rond de windkracht 4. Pas op woensdag gaat het weer enige tijd regenen.

Zeer zware buien vinden we opnieuw in Italië. Er worden daar dit weekend wederom zeer grote hoeveelheden regen verwacht en uiteraard zal dit ongetwijfeld weer tot veel overlast gaan leiden. Na het weekend trekt deze depressie door naar Griekenland en Turkije. 

Nederland

Ik zou graag zien waar jij vandaag uithangt en daarom kun je jouw leukste kiekje mailen naar weer@fok.nl onder vermelding van FOK! wat een weer. Vermeld hierbij tevens je (gebruikers)naam, waar de foto gemaakt is en wat je op dat moment aan het doen was. De leukste foto's plaats ik bij het weerbericht van de dag erop.

 

 

 Paddo1
We kijken met Klap nog even naar wat paddo's.

Paddo2
De herfst is werkelijk prachtig.