Gers Pardoel vindt Goud passende naam voor zoon

Gers Pardoel vindt de naam Goud goed bij zijn pasgeboren zoontje passen. "Selina en ik waren het al heel lang eens over Goud. Het is een edelmetaal. Zij is er dol op, en een kind is minstens net zo kostbaar", zegt de rapper in De Telegraaf. Gers en Selina kregen twee weken geleden hun eerste kind.

Het stel kreeg veel kritiek te verduren op de niet-alledaagse naam. "We wilden een bijzondere naam", legt de 32-jarige rapper uit. "Bovendien, jongetjes die Jan of Klaas heten, lopen net zo veel risico te worden gepest. Het ligt heus niet aan hoe iemand heet."

Goud heeft goudblond haar en lijkt erg op zijn vader. "Ik dacht nog wel dat het donkere haar van Selina zou overheersen. Ze zei heel lief dat ze blij is dat het zo is", vertelt hij. "Als ik even weg ben, heeft ze toch een mini Gers thuis."

Hoewel de rapper dolgelukkig is met zijn vriendin, ziet hij trouwen voorlopig nog niet zitten. "Nu nog even niet, ook omdat ik Selina niet een soort huwelijk in de spotlights toewens. Daar houdt ze niet zo van", legt Gers uit. "En we zijn nu zo gelukkig met z'n drieën."