FOK! wat een weer... Schraal

Onder de vleugels van een hogedrukgebied is de atmosfeer redelijk tot rust gekomen. Gisteren scheen op veel plaatsen de zon en stond er niet zo heel veel wind, dus het voelde nog best aangenaam aan. Vandaag neemt de wind wel wat in kracht toe en zodoende zal het dan een stuk schraler gaan aanvoelen.

Er zijn vrij veel wolkenvelden aanwezig waar de zon maar af en toe een gaatje in weet te vinden. In het Waddengebied kan er een enkele lichte bui vallen, elders blijft het op de meeste plaatsen droog. De middagtemperatuur ligt rond de 5 graden en de noordoostelijke wind neemt toe naar matig tot (vrij) krachtig. 

De komende dagen houden we dit weerbeeld vast. In de nachten kan het licht vriezen waardoor er kans is op lokale gladheid, maar overdag ligt het kwik een graad of 6 boven 0. 

Nederland

Ik zou graag zien waar jij vandaag uithangt en daarom kun je jouw leukste kiekje mailen naar weer@fok.nl onder vermelding van FOK! wat een weer. Vermeld hierbij tevens je (gebruikers)naam, waar de foto gemaakt is en wat je op dat moment aan het doen was. De leukste foto's plaats ik bij het weerbericht van de dag erop.

 

 

 Bos1
KlapMongeaul maakte een paar mooie plaatjes vanuit het bos.

Bos2
De herfstkleuren zijn werkelijk prachtig én het is heerlijk rustig in het bos.