Miljoenenjachtwinnaar start website om gelijk te halen

De man die te vroeg op de rode knop bij Miljoenenjacht drukte en 125.000 euro won, wil meer en heeft advocaat J.P. Plasman ingeschakeld, zo schreven wij gisteren al. De man zei per ongeluk gedrukt te hebben en moest van de notaris stoppen. Achteraf had hij vijf miljoen euro in zijn gekozen koffertje. 

De advocaat van de man heeft nu een heuse website met bewijs en brieven gemaakt om de symphatie van het volk te winnen waarschijnlijk. Want Mauro mocht na bemoeienis van het volk uiteindelijk ook blijven. Op de site www.rechtopmiljoenen.nl wordt het allemaal uitgelegd: dat de regels pas na de opnames zijn toegevoegd, dat er geen bindende overeenkomst is omdat de man het toch niet eens is met de deal, etc. etc. 

Verder publiceert de website diverse brieven. De strekking: er is valsgespeeld door de Postcodeloterij. De Postcodeloterij verwijst door naar producent Endemol. Het is te hopen dat Endemol de 125.000 (minus 29 procent kansspelbelasting) al heeft gestort, want Plasman zal ook betaald willen worden.