Killer Instinct muziekjes en achievements

De muziek in Killer Instinct is al gedeeltelijk te beluisteren op SoundCloud en blijkt daarnaast ook nog eens dynamisch te zijn tijdens de gevechten. Ook zijn de achievements van zowel de nieuwe als arcade-port bekendgemaakt.

De preview van de soundtrack is op SoundCloud te beluisteren en duurt zo'n tien minuten. Het mooie aan de soundtrack is dat deze dynamisch verandert tijdens de gevechten. Zo zal de muziek zachter en rustiger worden als de personages ook rustig zijn. Na bepaalde combo's zal de muziek echter aanzwellen en veranderen.

Tot slot zijn de achievements bekendgemaakt voor zowel de klassieke Killer Instinct als de nieuwe versie voor Xbox One. Er zullen in totaal 94 achievements in de game zitten, dus er is genoeg te doen voordat je alles behaald hebt. 

Killer Instinct is één van de launchgames voor Xbox One welke vanaf aanstaande vrijdag te koop zal zijn in dertien landen wereldwijd, waaronder de Verenigde Staten en Duitsland. De klassieke Killer Instinct krijg je als download kado als je de premium bundel van de nieuwe Killer Instinct download.

Wanneer wij in Nederland een Xbox One mogen kopen is nog niet bekend.