FOK! wat een weer... Nog steeds grijs

Welkom! Er valt eigenlijk weinig te vertellen over het weer van vandaag. Net zoals de afgelopen dagen zal het ook op deze maandag weer meestal grijs zijn. Bovendien komt er op diverse plaatsen ook mist voor die hardnekkig kan zijn.

Een enkele opklaring is zeker niet uitgesloten, zoals we kunnen zien op de foto van Moonkin, maar het grijs blijft echt overheersen. De temperatuur loopt daarbij op naar 7 graden en er staat een zwak tot matig zuid- zuidwestenwindje.

De komende dagen wordt het elke dag een graadje kouder en uiteindelijk gaat het in de nachten licht vriezen. Overdag komt het kwik dan rond de 5 graden te liggen. Er kan wat lichte neerslag vallen, maar veel zal dat niet voorstellen. De wind draait daarbij naar het noordoosten toe.

Nederland

Ik zou graag zien waar jij vandaag uithangt en daarom kun je jouw leukste kiekje mailen naar weer@fok.nl onder vermelding van FOK! wat een weer. Vermeld hierbij tevens je (gebruikers)naam, waar de foto gemaakt is en wat je op dat moment aan het doen was. De leukste foto's plaats ik bij het weerbericht van de dag erop.

 

 

 Opklaring
In het noorden waren er zaterdag een paar opklaringen. Wel was het eerst erg nevelig. Fraai plaatje van Moonkin.

 Grijs1
Bij Dumpiej bleef het wolkendek helemaal gesloten.

Grijs2
Maar ook dit zijn 2 mooie plaatjes. Je ziet hoe rustig het buiten is.