FOK!filmtip van de dag: Into the Wild (2007)

Elke dag zijn er wel meerdere films op de televisie te zien. Maar welke film moet er nou echt worden gezien? FOK!film geeft elke dag een overzicht van de beste films. Valt er vandaag nog wat te zien? Je leest het op FOK!

Into the Wild

De FOK!filmtip van de dag gaat vandaag naar de film Into the Wild, die vanavond om 22.20 uur op Canvas te zien is. In de zeer indrukwekkende film van regisseur Sean Penn zien we hoe de 22-jarige Christopher McCandless (Emile Hirsch) zowel zijn familie als een veelbelovende toekomst achter zich laat om op zoek te gaan naar avontuur. Zonder materiële bezittingen en ver van de moderne wereld probeert hij zijn weg te vinden in de barre en ruige wildernis van Alaska. McCandless heeft bijzondere ontmoetingen en maakt kennis met een prachtige maar eveneens levensgevaarlijke natuur. Maar kan hij overleven?

Into the Wild 1

Into the Wild is een film uit 2007, gebaseerd op het waargebeurde verhaal van Chris McCandless. De film, met naast Hirsch, Jena Malone, Marcia Gay Harden, Vince Vaughn, William Hurt en Catherine Keener in de belangrijkste rollen, werd geregisseerd door Sean Penn die eveneens het scenario schreef van deze ijzersterke rolprent. Neem daarbij de mooie soundtrack van Eddie Vedder (Pearl Jam) en je weet dat je een hoogstaand en avontuurlijk drama te zien gaat krijgen.

Into the Wild 2

Ook meehelpen aan de FOK!filmtip? Meld je aan als redacteur nieuws voor FOK!film. Stuur een bericht met motivatie naar film@fok.nl!