Foei!

Lieve FOK!kers, we zijn diep teleurgesteld in jullie. FOK! is door jullie niet als beste nieuws- en informatiesite van Nederland gekozen. Voor straf vertel ik niet wie er wel gewonnen heeft. Foei, foei, foei. Stoute lezer. 

De eer voor beste nieuws- en informatiesite van Nederland ging dit jaar wél naar onze buren, Tweakers.net. De techsite ging de afgelopen twee jaar overigens met de hoofdprijs aan de haal. Nu.nl blijkt de populairste site, terwijl nieuwswebsite nu.nl de populairste is in de categorie nieuws en informatie.

Tweakers.net
Tweakers.net

De hoofdprijs, de eretitel "website van het jaar" is voor beterspellen.nl. Op die website kunnen gebruikers hun kennis van de Nederlandse spelling bijspijkeren.

Beterspellen.nlBeterspellen.nl

In iets meer dan een maand tijd ontving de organisator, marktonderzoeksbureau Metrixlab, ruim 864 duizend stemmen. Beterspellen.nl kreeg daarbij de hoogste kwaliteitsbeoordeling van de websites in alle twintig categorieën.

In elke categorie werd één prijs uitgereikt voor de beste website en één voor de populairste. 

Onder de culinaire websites viel 24Kitchen in de prijzen. Videowebsite Youtube is de grote winnaar in de categorie media en entertainment, terwijl Zylom de beste en populairste spelletjeswebsite is.