FOK!filmtip v/d dag: Pirates o/t Caribbean: On Stranger Tides

Elke dag zijn er wel meerdere films op de televisie te zien. Maar welke film moet er nou echt worden gezien? FOK!film geeft elke dag een overzicht van de beste films. Valt er vandaag nog wat te zien? Je leest het op FOK!

Pirates of the Caribbean On Stranger Tides

De FOK!filmtip van de Dag gaat vandaag alweer naar het vierde deel uit de succesvolle reeks Pirates of the Caribbean-films. Op Veronica is namelijk om 20.30 uur de film Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides te zien. In de door Rob Marshall geregisseerde film zien we hoe kapitein Jack Sparrow (Johnny Depp) als een blok voor een mysterieuze vrouw (Penélope Cruz) valt. Al snel blijkt echter dat haar bedoelingen niet zuiver zijn. Jack ontwaakt aan boord van het schip van de beruchte piraat Blackbeard (Ian McShane) en wordt gedwongen om mee te zoeken naar de geheimzinnige 'Fontein van de Eeuwige Jeugd'.

Pirates of the Caribbean On Stranger Tides 1

Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides was de eerste film uit de reeks die niet door Gore Verbinski werd geregisseerd. In tegenstelling tot de voorgaande films werd dit deel dan ook niet genomineerd voor een Academy Award. Niet terecht overigens aangezien dit een prima film is die de liefhebbers van spectaculaire actiefilms zeker niet teleur zal stellen. Fles rum op tafel, papegaai op de schouder en gaan met die banaan. Veel kijkplezier.

Pirates of the Caribbean On Stranger Tides 2

Ook meehelpen aan de FOK!filmtip? Meld je aan als redacteur nieuws voor FOK!film. Stuur een bericht met motivatie naar film@fok.nl!