Josje nog niet klaar met K3

Josje Huisman vindt het nog steeds leuk om deel uit te maken van K3. Dat de zangeres de hoofdrol gaat spelen in de Net 5-dramaserie Fashion Planet heeft daar niets aan veranderd. "Ik vind K3 nog hartstikke leuk, maar het is ook geweldig om eens een zijspoortje te kunnen doen", zegt Huisman in het AD.

Josje, die in 2009 bij de groep kwam door de talentenjacht K2 zoekt K3 te winnen, mist door de serie geen belangrijke afspraken met de meidengroep. "De opnamen voor de serie, die dit voorjaar wordt uitgezonden, vinden plaats in de vakantie van K3", legt ze uit. "We zijn nu bijna klaar met de toer, komen nog met een album en dan hebben we het even wat rustiger."

Huisman speelt in de serie de rol van Ellis, een meisje van het platteland dat stage wil lopen bij het modeblad Fashion Planet. "De modewereld is keihard en bij zo'n tijdschrift werken lijkt me enorm stressvol met al die deadlines." De 27-jarige zangeres ziet wel overeenkomsten tussen haar en het personage. "Ik ben ook een meisje dat uit een dorp komt en zich door K3 ineens in de grote wereld heeft gestort."