FOK! wat een weer... Druilerig

Goodmorning luitjes! Ik vrees dat ons opnieuw een sombere dag te wachten staat waarbij er van tijd tot tijd regen of motregen valt. Toch zullen het waarschijnlijk geen grote hoeveelheden zijn. Druilerig lijkt mij het juiste woord om te gebruiken. Pas helemaal aan het einde van de dag wordt het van het noordwesten uit langzaam droger, maar of we de zon nog te zien gaan krijgen is nog maar zeer de vraag.

Het kwik loopt vanmiddag op tot rond de 10 graden en er staat een matige zuidenwind die later op de dag draait naar het noordwesten. Morgen is het een stuk vriendelijker weer, want het is vrijwel overal droog en er zijn perioden met zon. Donderdag is het dan weer grijs en nat. 

We hebben de eerste koude nacht achter de rug met de eerste vorst, maar de komende nachten zijn echter vrij zacht en verlopen derhalve vorstvrij.

Nederland

Ik zou graag zien waar jij vandaag uithangt en daarom kun je jouw leukste kiekje mailen naar weer@fok.nl onder vermelding van FOK! wat een weer. Vermeld hierbij tevens je (gebruikers)naam, waar de foto gemaakt is en wat je op dat moment aan het doen was. De leukste foto's plaats ik bij het weerbericht van de dag erop.

 

 

 Zeebrugge1
Remco was het afgelopen weekend in Zeebrugge en maakte daar een prachtige reportage.

 Zeebrugge2
De luchten waren soms erg fraai.

Zeebrugge3
Toch waren er ook enkele buien actief.

 Zeebrugge4
Het waaide ook behoorlijk.

 Zeebrugge
De avondlucht was echt prachtig. Dank voor de reportage Remco!