Nog een geile seksjuf in Den Bosch

Een 27-jarige stagiaire uit Den Bosch wordt verdacht van het sturen van seksueel getinte berichten naar minderjarige leerlingen van het Hervion College in de Brabantse plaats. Bovendien beweren twee 15-jarige leerlingen dat zij door de vrouw zijn misbruikt.

Volgens de politie is er door meerdere leerlingen aangifte tegen de vrouw gedaan. Over de inhoud daarvan wil de politie geen mededelingen doen. Justitie onderzoekt de zaak.

Een 15-jarig meisje heeft tegen Omroep Brabant verklaard dat zij samen met een 15-jarige jongen, die een vorm van autisme heeft, bij de vrouw thuis is geweest. Daar zou zij eerst seks hebben gehad met de jongen, om zich vervolgens ook aan het meisje te vergrijpen. "Die jongen is een goede schoolvriend van mij. Ze heeft hem voor mijn ogen ontmaagd. Toen ben ik in huilen uitgebarsten, omdat ik het heel akelig vond om te zien. Ze is toen gestopt en met mij verder gegaan."

De stagiaire had het tweetal daarvoor al een paar keer mee op stap genomen. "Ze papte met ons aan in de lessen en wij namen haar steeds meer in vertrouwen", vertelt het meisje. "Ze nam me mee naar een andere wereld en ze heeft mij en mijn klasgenoot dronken gevoerd."

De zaak zou volgens schooldirecteur Edward de Gier plaatsgevonden hebben in de zomervakantie. De vrouw was op dat moment niet meer verbonden aan de school. Een geplande tweede stageperiode op het Hervion College is er na de zomer niet gekomen. De vrouw is gestopt met haar lerarenopleiding.

Eerder deze week kwam in Den Bosch al een zedenzaak op het ds. Pierson College aan het licht. Een 29-jarige geschiedenisdocente van die school had een aantal leerlingen pikante sms'jes gestuurd. Deze lerares is vanwege 'het belang van het onderwijs en de veiligheid in de school' ontslagen. Volgens de rector van het ds Pierson College zouden er echter geen seksuele handelingen in de praktijk zijn gebracht.