The Opposites gaan loesoe in Amsterdam

The Opposites stonden donderdagavond voor een uitgedost en opgedoft publiek in People's Place in Amsterdam. Het duo gaf een akoestisch optreden in het kader van de MTV Music Week, die werd georganiseerd in aanloop naar de MTV EMA. De Europese muziekprijzen worden zondagavond uitgereikt in de Ziggo Dome in Amsterdam.

De afgetrapte gympen waren voor de gelegenheid vervangen door stiletto's en nette instappers. Ook het hevige gestamp en de moshpits die normaal een kenmerk zijn van een show van The Opposites, maakten nu plaats voor een ingetogen feestje. Willem de Bruin en Twan Steenhoven hebben overduidelijk zin in hun eerste optreden met een liveband. "Wat vinden jullie van onze pakken? Jullie zien er lekker uit", roept Willem de zaal in als het duo opkomt.

"We zijn gewend aan feesten met bloedneuzen en dat iedereen omver gebeukt wordt. Maar we gaan nu lekker dansen", luidt Twan het feest in. Het publiek zingt en beweegt enthousiast mee met nummers als Hey dj, Slapeloze Nachten en Broodje Bakpao. De mannen hebben als verrassing rappers Dio en Sef uitgenodigd om mee te rappen. Zo doet Dio mee met Dom, Lomp en Famous en staat Sef bij onder anderen Broodje Bakpao op het podium.

Het duo heeft ook nog een paar andere verrassingen voor zijn publiek in petto. Zo worden Twan en Willem bij hun hit Sukkel voor de Liefde bijgestaan door een gospelkoor en spelen ze een stukje van de Daft Punk-hit Get Lucky. Ook zingt Twan samen met een zangeres uit het achtergrondkoor het nummer Hoe van Nielson en Miss Montreal. De mannen hebben overduidelijk genoten van hun eerste show met liveband. "Met beuken krijg je gemakkelijk een publiek mee, maar dit is zo vet."

Submitter:  Bron: Novum