Indrukwekkende trailer voor Robocop

Vandaag is een indrukwekkende nieuwe trailer voor de reboot van Paul Verhoevens klassieker Robocop online gezet.Nadat we in september al een voorproefje hadden gehad kunnen we, na het bekijken van het onderstaande filmpje, alleen maar concluderen dat we nu al erg veel zin hebben aan deze knallende actiefilm.

De door José Padilha geregisseerde rolprent speelt zich af in het jaar 2028. Omnicorp is een miljardenbedrijf dat robots aan het Amerikaanse leger levert. Tot op dat moment werden deze alleen in het buitenland ingezet maar het bedrijf wil omstreden technologieën ook in haar eigen land gaan gebruiken. Wanneer politieagent Alex Murphy (Joel Kinnaman) ernstig gewond raakt in Detroit maakt OmniCorp van hem een half mens, half robot genaamd Robocop. Het doel van Omnicorp is om in elke Amerikaanse stad een Robocop te plaatsen maar ze hebben één probleem. Murphy heeft namelijk nog wel een eigen wil en is uit op wraak!

De Argentijnse regisseur José Padilha maakte eerder naam met de explosieve actiefilms Ônibus 174 en Tropa de Elite 1 & 2. Naast Joel Kinnaman zien we Samuel L. Jackson, Gary Oldman, Michael Keaton, Jay Baruchel en Abbie Cornish in de belangrijkste rollen. Robocop draait vanaf 13 februari in de Nederlandse bioscopen.


Dead or alive, you're coming with me!