Dolly Parton neemt het op voor Miley Cyrus

Dolly Parton is in de bres gesprongen voor Miley Cyrus. De 20-jarige zangeres, peetdochter van de 67-jarige countryster, ligt onder een vergrootglas nadat ze ophef had veroorzaakt door schaars gekleed op te schuren tegen Robin Thicke op de MTV Video Music Awards en naakt te verschijnen in de clip bij haar single Wrecking Ball. "Ik weet dat ze dit allemaal goed heeft doordacht", aldus Parton.

"Ik denk dat mensen nog niet echt doorhebben wat een geweldige zangeres en schrijfster ze eigenlijk is", liet de countryzangeres optekenen in de Britse krant London Evening Standard. Volgens Parton, een goede vriend van Cyrus' vader Billy Ray Cyrus, probeert ze 'gewoon haar plekje te vinden, haar vleugels uit te slaan en te leren vliegen'. "We laten haar gaan en haar eigen ding doen."

Parton laat bovendien weten wel oren te hebben naar een samenwerking met haar peetdochter. "Ik zou het geweldig vinden om een paar duetten met haar op te nemen. Ik zou heel graag met haar zingen en schrijven, want ik vind haar zo getalenteerd."