Pippi Langkous zet eigen sekstape online

Pippi Langkous-actrice Tami Erin heeft haar eigen sekstape op internet gezet. De 39-jarige blondine, die in 1988 te zien was als Pippi, wil zo haar ex voor zijn. "Ik ben blij dat ik nu de controle over de situatie heb", vertelde Erin aan entertainmentwebsite Radar Online nadat ze het pikante videootje online had geplaatst.

Erin was aanvankelijk geschokt toen ze ontdekte dat een ex-vriend een intiem amateurfilmpje van de twee aan de man probeerde te brengen. Omdat de actrice inzag dat ze het verschijnen van de sekstape niet tegen kon houden, besloot ze met een pornobedrijf de website Pippi Exposed op te zetten. Daarop is de video tegen betaling te zien.

"Ik heb als sterke, onafhankelijke vrouw een beslissing genomen", vertelde Erin, bij wie inmiddels weinig schaamte te bespeuren is. "Ik hou van wie ik ben en ik hou van mijn seksualiteit. Ik heb de film gezien en het is hot." De actrice benadrukt dat haar 'prachtige lichaam' puur natuur is. "Ik heb nooit botox gebruikt of enig ander cosmetisch werk laten doen. Dit ben ik", vertelde de afgetrainde dertiger.

Tami Erin was in 1988 te zien in de film The New Adventures of Pippi Longstocking. De destijds roodharige actrice was toen 14 jaar oud.