Opnames Entourage-film in januari van start

De opnames van de langverwachte film gebaseerd op de tv-serie Entourage staan gepland voor januari. Dat zegt Jerry Ferrara, een van de hoofdrolspelers uit de serie. Hiermee komt een eind aan het geharrewar tussen producenten en acteurs. Entourage liep acht seizoenen, de laatste aflevering verscheen op 11 september 2011 op de Amerikaanse tv. Sindsdien gonst het van de geruchten over een film.

Begin vorig jaar werd officieel bekendgemaakt dat de film er zou komen. Niet lang daarna staken echter geruchten de kop op dat er onenigheid was tussen de cast en de producenten. Mark Wahlberg, die de serie coproduceert, weet het uitblijven van de film eerder deze maand aan enkele niet nader benoemde collega's van de serie, die hij veel te inhalig en kortzichtig noemde. Een week later gloorde er echter hoop, toen hoofdrolspeler Kevin Connolly liet weten dat de film er toch echt zou komen, hoewel hij nog niets had ondertekend.

Ferrara gaat dus nog een stapje verder. "We beginnen in januari met opnames, we kunnen eindelijk van start gaan", zegt hij opgelucht. "We hebben alle problemen achter ons gelaten en hebben nu maar één doel: het maken van een fantastische film voor de fans."

Ook Entourage-bedenker Doug Ellin lijkt er helemaal in te geloven. Gisteren twitterde hij een foto waarop hij arm in arm met de cast staat. Wanneer de film moet verschijnen is nog onbekend.


Opnames Entourage-film in januari van start (Foto: Novum)