[NFL] Kansas City Chiefs blijven winnen

De Kansas City Chiefs wonnen gisteravond van de Cleveland Browns en verlengden zo hun ongeslagen status naar acht wedstrijden op rij. In het eigen Arrowhead Stadium werd het 23-17.

De fans zagen een matig scoreverloop. Kicker Ryan Succop zorgde voor de meeste punten bij de Chiefs. In het eerste kwart scoorde hij twee field goals. De Browns waren scorend nog niet in staat iets terug te doen. In het tweede kwart breidden de Chiefs hun voorsprong uit door middel van een touchdown van Anthony Sherman na een goede pass van quarterback Alex Smith. De Browns deden vervolgens wat terug in de persoon van Josh Gordon, die een touchdown scoorde op een pass van Browns' quarterback Jason Campbell. Campbell mocht starten in plaats van Brandon Weeden, die tegenvallend presteert dit seizoen. Een touchdown van Dexter McCluster van de Chiefs en een field goal van kicker Billy Cundiff van de Browns zorgden ervoor dat er bij rust een 20-10 score op het bord stond. 

In het derde kwart kwamen de Browns terug in de wedstrijd. Een 17-yard touchdownpass van Campbell naar Fozzy Whittaker zorgde ervoor dat de Browns nog maar één field goal nodig hadden om de wedstrijd gelijk te trekken. De defensie van de Chiefs werd echter net op tijd wakker en hield de Browns op zeventien punten. Succop zorgde er in het vierde kwart met zijn derde field goal van de avond voor dat de eindstand op 23-17 bepaald werd. Zo blijft Kansas City het enige team dat nog ongeslagen is dit seizoen.

Overige uitslagen: 

Thuis Uit Score
Tampa Bay Buccaneers Carolina Panthers 13 - 31
Detroit Lions Dallas Cowboys 31 - 30
Jacksonville Jaguars San Francisco 49ers 10 - 42
New England Patriots Miami Dolphins 27 - 17
New Orleans Saints Buffalo Bills 35 - 17
Philadelphia Eagles New York Giants 7 - 15
Cincinnati Bengals New York Jets 49 - 9
Oakland Raiders Pittsburgh Steelers 21 - 18
Arizona Cardinals Atlanta Falcons 27 - 13
Denver Broncos Washington Redskins 45 - 21
Minnesota Vikings Green Bay Packers 31 - 44
St. Louis Rams Seattle Seahawks wordt vannacht gespeeld