[Ligue 1] PSG redt punt in blessuretijd

Saint-Etienne leek lange tijd te gaan stunten tegen Paris Saint-Germain. In de allerlaatste seconden verstoorde Blaise Matuidi het feestje. (2-2) PSG was in het Stade Geoffroy-Guichard de bovenliggende partij. De Fransen hadden 71% balbezit en creëerden veel meer kansen. De thuisploeg was echter een stuk effectiever.

Na bijna twintig minuten spelen was het Benjamin Corgnet die de score opende voor de Saint-Etienne. Op aangeven van Romain Hamouma liet de aanvaller het publiek juichen: 1-0. Diezelfde Hamouma zorgde vlak na rust voor een comfortabele voorsprong voor Saint-Etienne. De buitenspeler zorgde in de 51e minuut voor de tweede treffer: 2-0.

PSG zette in het laatste halfuur een tegenaanval in. Dit resulteerde in een doelpunt van Edison Cavani in de 68e minuut. De aanvaller liet het net bollen op aangeven van linksback Maxwell. De andere back, Gregory van der Wiel, was in de 93e minuut de aangever bij de gelijkmaker van Matuidi. PSG morst punten in de strijd om de Franse titel, maar de schade werd nog enigszins beperkt door de verdedigende middenvelder: 2-2.