FOK! Wat een weer: Buien her en der

Goedemorgen Nederland!

Ik neem het weerbericht over van Stephan5 tot hij klaar is met bakken en/of braden in Griekenland. Laat me beginnen met een korte terugblik op gisteren. Met een hoogstgemeten temperatuur van 18.0 graden rond 16.00u is het de op één na warmste 25 oktober ooit geworden. Het was alleen warmer op 25 oktober in 1953. Even geleden dus.

Het blijft vandaag grotendeels droog, maar schrik niet van een enkele bui her en der, zeker niet als je in het noorden woont. De komende uren kom je de zon misschien nog tegen, maar later zullen er wolkenvelden vanuit België het land binnengdringen om de zon te verdrijven. Ik verwacht temperaturen tussen de 16 en 18 graden.

Vannacht wordt het plaatselijk donker en tussen eventuele buien door zal het droog blijven. ( ) Morgen gaan we de zon weinig zien en zal het gaan regenen. Aan de kust komt een harde tot zelfs stormachtige wind en het zal afkoelen tot een graad of 15/16.

Nederland

Ik zou graag zien waar jij vandaag uithangt en daarom kun je jouw leukste kiekje mailen. Tot 4 november mag je deze foto's mailen naar weer@fok.nl onder vermelding van FOK! wat een weer. Vermeld hierbij tevens je (gebruikers)naam, waar de foto gemaakt is en wat je op dat moment aan het doen was. De leukste foto's plaats ik bij het weerbericht van de dag erop.

Uit het archief: Een herfstwandeling van Timmetjuhs
Uit het archief: Een herfstwandeling (Foto door: Timmetjuhs)