FOK!filmtip van de dag: Shrek Forever After (2010)

Elke dag zijn er wel meerdere films op de televisie te zien. Maar welke film moet er nou echt worden gezien? FOK!film geeft elke dag een overzicht van de beste films. Valt er vandaag nog wat te zien? Je leest het op FOK!

Shrek Forever After

Bij het kiezen van de FOK!filmtip van de dag hadden we vandaag kunnen kiezen voor The Dark Knight, die vanavond om 20.30 uur op Veronica te zien is. Wij gaan er echter van uit dat een beetje filmliefhebber de epische Batman-film met Heath Ledger in zijn onvergetelijke rol als de Joker al gezien heeft en daarom is de FOK!filmtip van de dag vanavond een film die om 20.30 uur te zien is op NET5 en dat is Shrek Forever After.

Shrek Forever After 1

In het vierde en eveneens laatste deel in de succesvolle Shrek-reeks is Shrek (Mike Myers) een echte familieman geworden. Als Shrek op zekere dag een ontmoeting heeft met Repelsteeltje (Walt Dohrn) komt hij in een alternatieve wereld terecht, waar op Ogres gejaagd wordt en waar hij Fiona (Cameron Diaz) nooit ontmoet heeft. Aan Shrek de taak om weer in zijn vertrouwde wereld terug te komen.

Shrek Forever After 2

Een zeer aangename animatiefilm van de uit Oklahoma afkomstige regisseur Mike Mitchell, die eerder al naam had gemaakt met films als Deuce Bigalow: Male Gigolo (1999), Surviving Christmas (2004) en Sky High (2005). Shrek Forever After was de eerste film in de reeks die in IMAX 3D uitgebracht zou worden.

Shrek Forever After 3

Ook meehelpen aan de FOK!filmtip? Meld je aan als redacteur nieuws voor FOK!film. Stuur een bericht met motivatie naar film@fok.nl!