Man leeft maand op bier en worst

Evo Terro uit Arizona heeft werkelijk een droomdieet. De beste man leeft deze hele maand op slechts bier en worst. En het werkt nog ook: vorig jaar is de beste man wel zes kilo afgevallen.

Omdat het deze maand Oktoberfest was, dat eigenlijk Septemberfest zou moeten heten, besloot de Amerikaan eens een bierdieet te volgen. In nauwe samenwerking met een arts, drinkt de man dagelijks zes biertjes. Ook eet hij over de hele dag verspreid twee worsten.

Variatie is hierbij het toverwoord. Zo drinkt Terro verschillende soorten bieren, van fruitbier tot stout. Alles bij elkaar neemt hij 600 kcal minder per dag dan normaal. Multivitaminepillen doen de rest.

Vorig jaar volgde de man ook al het Oktoberfestdieet. De dokter stelde toen vast dat Terro zeker zes kilogram was afgevallen. En dat niet alleen: zijn cholesterolgehalte was met maar liefst een derde afgenomen.

Een nadeel is er echter ook. De beste man is namelijk niet in staat om auto te rijden. Dit heeft hij echter weten op te lossen door zijn zoon achter het stuur te laten plaatsnemen.


Afvallen van worst en bier, wie wil dat nu niet?!