Meisje pijpt klasgenoot in kantine

De Etowah High School in Woodstock is in opspraak geraakt. Een tienermeisje heeft in de kantine aldaar een klasgenoot een pijpbeurt gegeven. Vele omstanders hebben de beelden gefilmd.

"Een scholiere heeft tijdens de lunch een klasgenoot een seksueel aanbod gedaan", zo laat een woordvoerster van de school weten. "De jongen heeft later verklaard dat zij een grapje maakte. Toen zij daadwerkelijk de daad bij het woord voegde, probeerde hij haar te laten stoppen."

Naar verluidt zou het tienermeisje zijn uitgedaagd door een klasgenoot. Zes andere jongens probeerden omstanders en schoolpersoneel het zicht op het intieme onderonsje te beletten. "Zij stapelden enkele boeken en boekentassen op en omringden het stel, opdat anderen niet konden meekijken."

Twee scholieren hebben de hele vrijpartij gefilmd. Volgens de woordvoerster zouden zij de beelden hierna hebben gewist, maar andere bronnen beweren het tegendeel. "De jongen die alles heeft gefilmd, heeft de beelden onder veel personen verspreid", weet een scholier. Het geile duo wordt overigens aangeklaagd wegens schennis van de openbare zeden.

Leuk, zo'n geile school!