Barry Atsma is meest begeerde vrijgezel

Barry Atsma is door Jackie uitgeroepen tot meest begeerde vrijgezel van Nederland. De 40-jarige acteur kreeg de prijs dinsdagavond in Amsterdam uit handen van hoofdredactrice Suzanne Arbeid en presentatrice Marvy Rieder. "Dit is de droom van elke man", reageerde Atsma.

Het tijdschrift vindt Barry een terechte winnaar omdat hij intelligent, charmant en ondeugend is. "Toen bekend werd dat hij weer vrijgezel was, trok er een ware wave van jubelende vrouwen door heel Nederland", zegt Suzanne Arbeid.

Barry vindt het 'geen straf' om vrijgezel te zijn. "Ik ontmoet heel leuke en aantrekkelijke vrouwen en kan mijn leven indelen zoals ik het wil", zegt hij. Toch wil de acteur wel graag weer een relatie. "Een relatie mis ik vooral als ik iemand nodig heb die me vasthoudt en lieve woorden zegt die mijn zorgen wegnemen."

Atsma liet onder anderen Rick Engelkes, Valerio Zeno en Mark van Eeuwen achter zich. Het blad brengt de Bachelor List dit jaar voor de zevende keer. Johnny de Mol mocht zich vorig jaar de meest gewilde vrijgezel noemen.