'New York verwoest door atoombom'

New York zal binnenkort worden verwoest door een atoombom. Dit doomscenario schetst de Amerikaanse overheid nota bene zelf. Het tafereel wordt namelijk uitgebeeld op het nieuwe biljet van honderd dollar.

Het plaatje werd ontdekt door ene Jonathan Kleck. Volgens aluhoedjessite Niburu werd de christen in 2002 gered door de Heer en sindsdien heeft hij voospellende gaven.

In 2007 voorspelde hij al dat New York zal worden verwoest door kernwapens waarna een grote vloedgolf de metropool helemaal naar de kloten helpt. En nu wordt deze voorspelling volgens hem bevestigd door het nieuwe honderddollarbiljet.

Wie het biljet op een bepaalde manier vouwt en vervolgens wat goochelt met vergroting en licht, krijgt een angstaanjagend plaatje te zien. Hierdoor lijkt het alsof gebouwen in de stad New York door een bomexplosie in elkaar storten. Op de achterkant is een raket te zien die vanaf zee wordt afgevuurd waarna een kernexplosie volgt.

Kleck heeft naar eigen zeggen wel vaker voorspellingen gezien in bankbiljetten die vervolgens zijn uitgekomen. Zo zag hij eerder al de bomaanslag in Oklahoma in 1995 en het instorten van de Twin Towers in 2001.

Kleck legt het allemaal even uit in deze video...