Verlovingsring Kim Kardashian verkocht

De verlovingsring die Kim Kardashian van haar ex-man Kris Humphries kreeg, heeft bij een veiling 620 duizend dollar opgeleverd. Dat schrijft het Amerikaanse blad Us Weekly. De startprijs van het sieraad was tweehonderdduizend dollar. Naar verluidt betaalde Humphries, die 72 dagen getrouwd was met Kardashian, zo'n twee miljoen dollar voor de ring.

Humphries wilde naar verluidt graag van de verlovingsring af. Een deel van de opbrengst gaat naar een goed doel. De basketballer vroeg Kardashian in mei 2011 ten huwelijk en de scheiding werd dit jaar in juni afgerond, vlak voordat de realityster beviel van haar eerste kind met Kanye West.

Ondertussen werd ook bekend dat Kardashian haar eerste verjaardag als moeder in Las Vegas viert. De realityster is op 25 oktober, als ze 33 wordt, te vinden in nachtclub en restaurant Tao. Kardashian zette een aankondiging voor haar feestje op Instagram.

Kardashian is geen onbekende van Tao. De televisiester blies er ook de kaarsjes voor haar dertigste verjaardag uit met haar zussen Kourtney en Khloé, moeder Kris en vrienden als Kelly Rowland. Vorig jaar rond deze tijd toog Kardashian met Kanye West naar Rome. Ze kreeg het uitje als verjaardagscadeau van de rapper.