Miley Cyrus blij om alleen te zijn

Miley Cyrus vindt het niet erg om op zichzelf te zijn na de breuk met Liam Hemsworth. "Ik vind het heerlijk om alleen te zijn", zegt de zangeres in de talkshow van Ellen DeGeneres. "Je kunt soms pas echt gelukkig met jezelf zijn als je bij iemand weggaat."

De 20-jarige Miley vindt het niet lastig om over de breuk met Liam te praten. "Ik zit er middenin", legt ze uit. "Ik denk dat anderen er meer over nadenken dan ikzelf. Ik geloof dat je een hoofdstuk dat klaar is moet afsluiten en aan een nieuwe moet beginnen."

Cyrus en Hemsworth lieten vorige maand weten hun verloving te hebben verbroken. De twee hadden sinds 2009 een relatie. Liam zou inmiddels alweer een nieuwe vlam hebben. Miley probeert zich er niet te veel mee bezig te houden. "Ik heb zo veel om dankbaar voor te zijn dat ik mijn energie daar niet aan besteed."

Op haar nieuwe plaat Bangerz, die vorige week verscheen, zingt ze openhartig over haar relatie met Hemsworth. "Het begint met het nummer Adore You en eindigt met Someone Else", vertelt ze. "Ik denk dat je echt een ontwikkeling kunt zien."