Wintersport-game SNOW nu in Early Access-alpha

Vanaf vandaag is de alphaversie van de game SNOW van ontwikkelaar Poppermost Productions beschikbaar in de Steam Store. De game draait op CryEngine 3 en biedt spelers om een grote open wereld te verkennen op ski's of een snowboard. Dit kan zowel alleen als met vrienden.

Volgens de ontwikkelaar moet SNOW de 'eerste realistische ski-game' worden en daarvoor heeft het team, dat bestaat uit slechts 3 man, samengewerkt met ski-iconen als Tanner Hall, Tom Wallisch en Russ Henshaw. Daarnaast skiën alle ontwikkelaars zelf ook, waardoor men een zo authentiek mogelijke ski-game kan neerzetten.

De eerste berg die in de game zit heet Sialia en omvat maarliefst acht vierkante kilometer aan oppervlakte welke spelers geheel op hun eigen manier kunnen verkennen. Hoewel dit in de alphaversie alleen op ski's kan, moet het na de release ook mogelijk worden om dit op een snowboard te doen.

Tezamen met de CryEngine 3 moet het mogelijk zijn om een ongelofelijk mooie en vette wintersport-game neer te zetten. En daar heb ik eerlijk gezegd wel zin in, want een echt goede snowboard-game is al weer lang geleden!

De alphaversie van SNOW nu beschikbaar voor 13,99, maar vanaf volgend jaar is de game free-to-play beschikbaar.

SNOW

SNOW

SNOW