[Video] Strippende stewardessen onder vuur

British Airways heeft naar verluidt de jacht geopend op twee geile stewardessen. De dames in kwestie hebben een uiterst pikant filmpje van zichzelf op internet gezet. Het ene mokkel kleedt daar het andere uit onder een warme douche.

Het pikante videootje is al in juli op YouTube gezet en vindt gretig aftrek. Inmiddels is de film, die acht minuten duurt, al ruim een half miljoen keer bekeken. De dames masseren elkaar. Ze soppen, en de kleren van de ene stewardess gaan uit. Alleen het ondergoed blijft aan.

Het filmpje zou echter zijn geschoten tussen twee vluchten, in een hotelkamer. Een piloot van de Britse vliegmaatschappij heeft de beelden onder zijn collega's verspreid met de woorden: "Zo zie je ze zelden meer."

British Airways meldt het pikante filmpje al enige tijd te kennen. Ze kunnen echter nog niet met zekerheid zeggen of het hier inderdaad twee van hun stewardessen betreft. "We zijn een onderzoek gestart naar de identiteit van de twee dames", zo laat de luchtvaartmaatschappij weten.

En dan zit je zelf op een saai kantoor...