Tatjana is verloofd

Tatjana Simic gaat trouwen met haar vriend Lex van Hessen. "Lex en ik zijn officieel verloofd. Een huwelijk gaat er echt van komen", zegt de zangeres in Story. De 50-jarige Simic en de vijftien jaar oudere miljonair, die zijn geld heeft verdiend met de productie van worstomhulsels, zouden al meer dan een jaar een relatie hebben.

"Lex en ik willen dolgraag trouwen. Als je echt zo veel van elkaar houdt, dan is dat niet meer dan normaal", legt ze uit. In het verleden hoefde Tatjana niet zo nodig te trouwen. "Maar met Lex is alles anders. Ik wil nu niets liever dan met hem trouwen en samen oud worden."

Simic is dolgelukkig met de verloving. "Ik zit echt in de mooiste periode van mijn leven." De zangeres vindt het feit dat Lex een geschat vermogen van 190 miljoen euro heeft, niet belangrijk. "Geld interesseert me niets", zegt ze. "Lex heeft gewoon iets heel bijzonders in mij losgemaakt." Van Hessen is niet de eerste miljonair met wie Tatjana een relatie heeft. Eerder had ze relaties met onder meer Marcel Boekhoorn en Ronny Rosenbaum.

De datum voor het huwelijk is nog niet geprikt. Wel is de zangeres druk bezig met de voorbereidingen en heeft ze visagist Mari van de Ven gevraagd voor de grote dag. "Mari zal me mooi maken voor mijn bruiloft. Ook zal hij nauw betrokken zijn bij het uitzoeken van mijn trouwjurk."