Bosz bezorgd over knie Theo Janssen

Theo Janssen kon tegen Feyenoord de negentig minuten niet vol maken, als gevolg van een knieblessure. Peter Bosz maakt zich zorgen. "Het ziet er niet best uit." Bosz vreest dat hij routinier Janssen voorlopig kwijt is. "Hij heeft al een zwakke knie en dit zag er niet best uit", zei Bosz tegen FOX Sports, om daar aan toe te voegen: "Theo is geen pieperd".

Janssen ondergaat maandag een MRI-scan, dan zal blijken hoe lang Vitesse hem daadwerkelijk moet missen. Vitesse verloor zondag met 2-1 van Feyenoord. Dat verlies kon Bosz maar moeilijk verkroppen. "Ik ben er doodziek van dat ik met lege handen sta. In de eerste helft ging het mis bij een corner en daarna krijg je te snel de tweede tegen. Daarna bleven we erin geloven en kregen we kansen. In de slotfase hadden we genoeg mogelijkheden om minimaal gelijk te spelen. We hadden meer verdiend", aldus de trainer.

Door het verlies, raakt Vitesse achterop in de top van de Eredivisie. Woensdag had het op bezoek bij ADO Den Haag nog de koppositie van FC Twente kunnen overnemen, maar na de speelronde van dit weekend is het verschil met de club uit Enschede vier punten.