Britney Spears wil minder sexy zijn in video's

Britney Spears zou graag wat minder sexy willen zijn in haar videoclips. "Ik zou heel graag een ouderwetse video maken waar minder sexy dingen in voorkomen", zegt de zangeres in het Amerikaanse radioprogramma The Ace & TJ Show.

"Dat je de hele videoclip dezelfde outfit draagt en alleen maar danst", omschrijft de 31-jarige Spears haar ideale video. "Dat het alleen maar draait om de dans. Het lijkt me geweldig om zo'n soort videoclip te doen."

De zangeres is in haar nieuwe video Work Bitch schaars gekleed en danst uitdagend. Spears zegt dat de originele versie van de video een stuk spannender was. "Ik was veel bloter gekleed." De blondine haalde een groot deel uit de clip. "Ik heb kinderen", zegt Spears over de beslissing om een kuisere variant uit te brengen.

Britney vindt het moeilijk de balans te vinden tussen het moederschap en haar imago. "Het is moeilijk om een sexy moeder te spelen en ondertussen popster te zijn", zegt de zangeres, die moeder is van de 8-jarige Preston en 7-jarige Jayden. "Ik moet gewoon dicht bij mezelf blijven."